6945540686 Νέα Μορσίνη, Ξάνθη sstavropoulos@windowslive.com
hero image

 

 
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΙΜΟΣ
Ξυλουργικές Εργασίες - Χειροποίητα Έπιπλα | Ξάνθη

Αναλαμβάνουμε εργασίες από τις μικρότερες έως τις μεγαλύτερες, κατασκευάζοντας επίπλα με φινέτσα και λειτουργικότητα, είτε μοντέρνα είτε κλασικά, ανάλογα με το ύφος του χώρου. Με πάθος για τον σύγχρονο σχεδιασμό και σεβασμό στην καλλιτεχνία του ξύλινου επίπλου, προσφέρουμε προϊόντα υψηλής κατασκευής και δεξιοτεχνίας, επιδιώκοντας βιώσιμα έπιπλα που αντέχουν στο χρόνο.

Δημιουργούμε χειροποίητα έπιπλα και επιπλα κατόπιν παραγγελίας. Αν μας δείξετε το σχέδιο της επιλογής σας, θα το κατασκευάσουμε με μεράκι.

Παρέχουμε εσωτερικές πόρτες, είτε μασίφ ξύλο είτε με τζάμι, σε ποικίλα σχέδια και χρώματα για να ταιριάζουν σε κάθε χώρο. Στις κουζίνες μας, επιλέγουμε υλικά υψηλής ποιότητας με διαχρονικά σχέδια, προσαρμοσμένα στο στιλ του σπιτιού σας.

Δημιουργούμε επίσης έπιπλα μπάνιου, τραπεζαρίες, συνθέσεις, κρεβάτια, κεφαλάρια κρεβατιών και ντουλάπες συρόμενες ή ανοιγόμενες, μοντέρνες και κλασικές.

Ειδικευόμαστε στα έπιπλα κουζίνας και προσφέρουμε ειδικές κατασκευές. Επισκεπτόμαστε τον χώρο σας, προτείνουμε οικονομικές και λειτουργικές λύσεις, ενώ είμαστε διαθέσιμοι να υλοποιήσουμε τις επιθυμίες σας με έμφαση στην ποιότητα, την τεχνική και το στυλ.

 

 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

για να σχεδιάσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο σας, με αποτέλεσμα που
θα ξεπερνά τις προσδοκίες σας, παραδίδοντας το έργο εγκαίρως και σε λογικές τιμές.